Gençler Kıyasıya Yüzdü

Gençler Kıyasıya Yüzdü
2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışları tamamlandı.Gençlik ve...

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışları tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışları Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda tamamlandı.

Gençler Kıyasıya Yüzdü

Toplam 50’ye yakın sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti.

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman;  “Gençlerimizin spora yöneltilmesi ders dışı kalan zamanlarını en aktif şekilde değerlendirmeleri, her türlü bağımlılıktan uzak kalmaları, spora yönelmelerini amaçlıyoruz. Sporun bir kültür ve hayat tarzı olarak küçük yaştan itibaren tüm topluma yaygınlaşması konusunda okul sporlarımıza çok büyük önem veriyoruz. Bu yıl ki hedefimiz daha çok branşta daha çok sporcuya ulaşmak ve daha çok organizasyon alarak ilimizde turizmin kış aylarında canlı kalmasında katkıda bulunmaktır. Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, organizasyon boyunca emeği geçen tüm hakemlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.