Gençler, Var Gücüyle Koştu

Gençler, Var Gücüyle Koştu
SİNEM KARAKAYA- 2019-2020 yılı okul sporları faaliyet programları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Okul Sporları Kros İl Birinciliği’...

SİNEM KARAKAYA- 2019-2020 yılı okul sporları faaliyet programları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Okul Sporları Kros İl Birinciliği’ yarışmaları Düğerek yolu üzerinde düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. 326 sporcu ve 20 okulun katılımıyla gerçekleşen yarışmalar büyük ilgi gördü. Gençlerin var gücüyle mücadele ettiği yarışmaların sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından sporculara ödül verildi.

Gençlerimizin spora yöneltilmesi ders dışı kalan zamanlarını en aktif şekilde değerlendirmeleri, her türlü bağımlılıktan uzak kalmaları, spora yönelmelerini amaçlıyoruz diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Sporun bir kültür ve hayat tarzı olarak küçük yaştan itibaren tüm topluma yaygınlaşması konusunda okul sporlarımıza çok büyük önem veriyoruz. 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılında 35 branşta il birinciliklerimiz yapıldı. 22986 lisanslı sporcumuz müsabakalarda mücadele etti. 1074 sporcumuzu ilimizi temsilen okul sporlarında başka illere yarışmalara gönderdik. Okul sporlarında 8 ulusal faaliyete ev sahipliği yaparak ilimizde 2008 sporcuyu ağırladık. Bu yıl ki hedefimiz daha çok branşta daha çok sporcuya ulaşmak ve daha çok organizasyon alarak ilimizde turizmin kış aylarında canlı kalmasında katkıda bulunmaktır. Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize, organizasyon boyunca emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.