Gençlerden “Atayı anma etkinliği”

Gençlerden “Atayı anma etkinliği”
Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi bünyesindeki 18 yaş üstü bir grup genç tarafından Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda 10 Kasım etkinlikleri kapsamında...

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi bünyesindeki 18 yaş üstü bir grup genç tarafından Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda 10 Kasım etkinlikleri kapsamında “Atayı anma etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Atatürk’ün gençlere yönelik söylediği özdeyişlerin bulunduğu pankartlar açıldı.

Neval Çolak Arslan

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı, Muğla Genlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Uluslararası Gençlik Merkezi’ndeki 15 genç tarafından “Atayı anma etkinliği” adı altında 10 Kasım Atatürk’ü anma programı yapıldı.

Muğla’nın Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Uluslararası Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ayşe Karanlık ve İbrahim Ertaş hazır bulundu.

Gençlerden “Atayı anma etkinliği”

Gençler tarafından Atatürk’ü Muğlalılara hatırlatmak ve anımsatmak istediklerini ifade eden Gençlik Lideri Ayşe Karanlık, “Bu gençlerin etkinliğiydi, bizler sadece gençlere destek verdik. Uluslararası Gençlik Merkezi’nde farklı kültürel, eğitsel, sosyal faaliyetlere katılan gençlerimiz ile birlikte bugün Atamızı anmak ve anımsatmak üzere bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında da Atatürk’ün gençlere yönelik söylediği özdeyişleri araştırdık ve bunları pankart olarak, bastırdık. Muğlalılara hatırlatmak istedik” dedi.

Gençlerden “Atayı anma etkinliği”

Etkinlikte konuşma yapan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ise, “Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü, İlimiz genelinde düzenlenen etkinliklerle Atamızı anıyoruz. Atamızı Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerimizle birlikte burada anmak, İnsanlara anlatmak adına anlamlı bir etkinlik düzenledik. Atamızı anmak aynı zamanda Atatürk’ü anlamaktır ve bunu halkımıza anlatmaktır. Bu anlamlı günde Atamızın sözlerini halkımıza taşıyan Gönüllü Gençlere, Gençlik Liderlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm Şehitlerimize ve Gazilerimize Allahtan rahmet diliyor saygı ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 592 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.