Gençlerden Başkan’a Ziyaret

Gençlerden Başkan’a Ziyaret
Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcafeoğlu, Gençlik Merkezi sporcuları ve gönüllüleri 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Muğla Belediye Başkanı...

Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcafeoğlu, Gençlik Merkezi sporcuları ve gönüllüleri 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gençlerimizin bu hafta boyunca yapılacak olan etkinliklerde aktif olarak rol almasının çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Gürün, “Bu hafta tamamen siz gençlere ait. Yapılacak olan etkinliklerin hazırlık sürecinde, gençlerin öneri getirmesi ve bu sürece dahil olmaları çok önemli. Gençlerimizin, bu bayrama ve Cumhuriyetimize sahip çıktıklarını görmek bizleri gururlandırıyor” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ise 4 yıldır 19 Mayıs etkinliklerinin hazırlanmasında lise ve üniversite öğrencileri ile çalıştıklarını belirtti. Hacıcaferoğlu şunları söyledi: “ 4 yıldır 19 Mayıs etkinliklerinin karar ve hazırlık sürecinde lise ve üniversite öğrenci temsilcileriyle birlikte çalışıyoruz. Kutlama programlarımızı gençlerimizin isteklerine göre hazırlıyoruz. Bu sayede gençler etkinliklere sahip çıkıyor ve katılım artıyor.”

Başkan Gürün kendisini ziyarete gelen gençlere Nutuk kitabını hediye etti.

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.