GENÇLİK KOLLARI ÇİFTÇİLERLE ZİRAİ DON NÖBETİNDE

GENÇLİK KOLLARI ÇİFTÇİLERLE ZİRAİ DON NÖBETİNDE
AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, Fethiye’de havaların soğumasıyla ürünlerinin zarar görmemesi için seralarda zirai don nöbeti tutan genç...

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, Fethiye’de havaların soğumasıyla ürünlerinin zarar görmemesi için seralarda zirai don nöbeti tutan genç çiftçileri ziyaret ederek, beraber nöbet tuttular.

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil beraberinde İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve Mahalle Başkanları ile birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi dolayısıyla seralarda zirai don nöbetine başlayan Fethiye’deki genç çiftçileri yalnız bırakmadı. AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan  ve beraberindekiler Çamköy, Karaçulha ve Esenköy Mahallelerinde üretim yapan seraları ziyaret ettiler.  Don nöbeti tutan çiftçiler bir anda karşılarında AK Partili gençleri görünce hem şaşırdılar hem de büyük mutluluk yaşadılar.

Fethiye’de örtü altı sebze yetiştiriciliği yapan çiftçiler, hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesiyle birlikte seralarında zirai don nöbetine başladıklarını, kurdukları soba ve ısıtma sistemleriyle yetiştirdikleri ürünlerini dona karşı korumaya çalıştıklarını anlattılar. Gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfıra düştüğünü dile getiren çiftçiler, sabaha kadar ürünlerinin başında don nöbeti tuttuklarını, zaman zaman termometreyle ortam ısısını ölçtüklerini söylediler.

Genç çiftçiler ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tutan AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri seralarda çiftçilerin hem sorunlarını dinlediler hem de çiftçilerin kurdukları sobayı yaktılar.

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan, “Havaların soğuduğu bugünlerde seralarında nöbet tutan genç çiftçilerimizi ziyaret ettik.  Rabbim afetinden korusun, bereketli bol kazançlar nasip eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Ailesinin ve kendisinin de çiftçi olduğunu, çiftçilerin nasıl fedakarlıklar içerisinde üretim yaptıklarını bildiğini anlatan AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, “AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Kaplan ile seralarında nöbet tutan çiftçilerimizi ziyaret ettik. Bu soğuk kış günlerinde seralarda nöbet tutan çiftçilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Rabbim bütün çiftçilerimize kolaylık versin inşallah” dedi.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.