Gençlik Merkezi faaliyetlerini sürdürüyor

Gençlik Merkezi  faaliyetlerini sürdürüyor
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Milas Gençlik Merkezi, faaliyetlerini gerçekleştirdiği programlarla devam ediyor.Milas Gençlik Merkezi, Gençlik ve...

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Milas Gençlik Merkezi, faaliyetlerini gerçekleştirdiği programlarla devam ediyor.

Milas Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı bir tesis olarak Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan; 2017 yılı Haziran ayı itibariyle faaliyetlerine başlayan bir spor merkezidir.

Gençlik Merkezi Müdürü, Gençlik Lideri, Bilgisayar İşletmeni ve hizmetli olmak üzere toplam 4 kişi ile yönetim ve idare ediliyor.

Hedef yaş aralığı;14-29 olan merkezde gençler için sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirilerek, gençlerin boş zamanlarında gidip vakit geçirecekleri ve zararlı alışkanlıklardan uzak durması amaçlanıyor.

2017 yılı Temmuz ayı ile birlikte Yaz Spor Okulları kapsamında; gitar ve bağlama, badminton, el sanatları,

basketbol ve kod adı 2023 yazılım ve uygulama olmak üzere çeşitli kurslar açıldı ve 250 genç yaz boyunca faaliyetlerden faydalandı.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında; gitar, bağlama, basketbol, badminton, tenis, tiyatro, el sanatları, pasta yapımı ve sunumu,yüksekokul ve son sınıf öğrencileri için matematik kursları ücretsiz devam ediyor.

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.