Gençlik Merkezi'nden Yeni Projeler

Gençlik Merkezi'nden Yeni Projeler
Milas Gençlik Merkezi göstermiş olduğu faaliyetler ve yeni projeleriyle gençleri, Milas Gençlik Merkezi’ne davet diyor...Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan faaliyetler hakkında...

Milas Gençlik Merkezi göstermiş olduğu faaliyetler ve yeni projeleriyle gençleri, Milas Gençlik Merkezi’ne davet diyor...

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan faaliyetler hakkında bilgi vermek ve yeni projeleri tanıtmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milas Gençlik Merkezi Binası’nda gerçekleşen toplantıda Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Gençlik Merkezi binasını tanıtarak, merkezin bünyesinde bulunan faaliyetler, gençler için hazırlanan özel çalışma ve spor alanları hakkında bilgiler verdi. Binbir; “Merkezimizde vakit geçirip, kitap okumak, spor yapmak, satranç oynamak ve çeşitli faaliyetler yapıp vaktini güzel değerlendirmek için bütün gençlerimizi davet ediyoruz. Yapacağımız projeler ve kurslar sayesinde gençlerimize kazanım ve tecrübe kazandırmak temel hedeflerimizden biridir. Maddi imkanı olmayan öğrencilerimiz için de Gençlik Merkezi olarak elimizden gelen bütün çabayı göstererek, onların bu faaliyet ve çalışmalara katılımlarını sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda bütün gençlerimizi Milas Gençlik Merkezine davet ediyoruz” dedi.

“ÖĞRENDİKLERİMİ UYGULUYORUM” PROJESİ...

Milas Gençlik Merkezi’nin yapacağı projeler hakkında bilgiler veren Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, “‘Öğrendiklerimi Uyguluyorum’ projesi 3 Ay sürecek ve 12-29 yaş aralığını kapsayacak bir proje. Bu projede İlçemizdeki ilkokul, ortaokul, lise, üniversite gençlerinin, Gençlik Merkezi’ndeki eğitimlere katılım sağlayarak, edindikleri kazanım ve tecrübelerini gerek Gençlik Merkezi gerekse Gençlik Merkezi dışında, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri faaliyetler gerçekleştirebilmeleri planlanmaktadır. Proje kapsamında en az 15 adet kulüp açılarak, toplumsal iletişim becerileri yüksek bireyler yetişecek, bireylerin kendini tanıması, yeteneklerini keşfetme si ve bu yeteneklerini hayatlarında doğru ve faydalı bir şekilde kullanmaları sağlanacaktır. Projenin sonunda, gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak; kültürlerarası farklılıkların zenginlik olduğu bilincini artır mak hedeflenmek tedir” dedi.

Bu haber toplam 485 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.