GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDEMİR YATAĞAN’DA

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDEMİR YATAĞAN’DA
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, Muğla’dan sonra ziyaret ettiği Yatağan’da basına yaptığı açıklamada, Cumhur ittifakının ömrünü tamamladığını belirterek “onlar gidecek...

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, Muğla’dan sonra ziyaret ettiği Yatağan’da basına yaptığı açıklamada, Cumhur ittifakının ömrünü tamamladığını belirterek “onlar gidecek biz geleceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, Muğla ziyaretlerinin ardından Yatağan’a geldi.

Aydemir’i burada İlçe Başkanı Fatma Özalp AK ve partililer karşıladı.Ülkeyi karış karış dolaştığını belirten Aydemir burada bir basın açıklaması da yaptı. Aydemir şunları söyledi. “Ülke zor bir süreçten geçiyor,  ekonomi kötü, çiftçi, esnaf, emekli, işçi, memur, zor durumda, Birde işsizleri düşünürsek onların işi daha da zor. Şu ana kadar, 81 İlde 650 nin üzerinde İlçede örgütlenmelerimizi tamamladık kongrelerimizi yapıyoruz. Bir taraftan da,  Deva Partisi olarak yangınlardan ve sellerden zarar gören yöreleri dolaşıp,  tespitler yapıyoruz. Genel Başkanımızda her yere giderek politikalarımızı halka anlatıyor. Muğla’da orman yangınlarından zarar gören vatandaşlarımız var. Bunların envanterini çıkaracağız. Ayrıca ormanların yanması arıcılarımıza da çok büyük zarar vermiş. Muğla arıcılar birliği ziyaretimde çok mağdur olduklarını öğrendim. Yanan ormanların yerine başka bir şey yapmalarına izin vermeyeceğiz. Partimize her geçen gün ilgi büyüyor, aslında oy oranımız anketlerin çok üstünde. İktidara geldiğimiz de halkımız derin bir nefes alacak, tarımda özellikle çok güzel hizmetlerimiz olacak. Ülkeye bağımsız adalet gelecek, Cumhur ittifakı ömrünü tamamladı, onlar gidecek biz geleceğiz” dedi.

Bu haber toplam 561 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.