Genel Başkan Yardımcısı Özdağ saldırıya uğradı

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ saldırıya uğradı
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, evinin önünde 5 kişilik bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradı.Haber MerkeziSaldırının, Türk demokrasisine yapıldığını belirten Gelecek Partisi Sözcüsü...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, evinin önünde 5 kişilik bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradı.

Haber Merkezi

Saldırının, Türk demokrasisine yapıldığını belirten Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan yaptığı açıklamada, “Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır. Demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ saldırıya uğradı

5 KİŞİLİK GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI

Olayın sorumlularının gecikmeksizin ortaya çıkarılmasını ve yargıya teslim edilmesini beklediklerini vurgulayan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Manisa eski milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ, bugün Ankara’daki evinin önünde saat 12:15 sularında ‘sopalı ve silahlı’ bir saldırıya uğramıştır. Yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sayın Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır. Olay anında yanında bulunan şoförü tarafından hızla Memorial Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştır. Güvenlik görevlilerimizin incelemeleri devam etmektedir. Söz konusu hadise ile maalesef ülkemizin geldiği noktayı, demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük. Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır. Tedavisi devam eden Sayın Genel Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz."

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.