Genel Kaptan Karacan istifasını doğruladı

Genel Kaptan Karacan istifasını doğruladı
Muğlaspor Kulübü’nce yapılan açıklamada, Genel Kaptan Evşin Karacan’ın istifasına yönelik haberimiz yalanlanırken, kendisiyle telefonda görüştüğümüz EVşin Karacan, istifasını doğrulayıp, ayrılma kararını yönetime...

Muğlaspor Kulübü’nce yapılan açıklamada, Genel Kaptan Evşin Karacan’ın istifasına yönelik haberimiz yalanlanırken, kendisiyle telefonda görüştüğümüz EVşin Karacan, istifasını doğrulayıp, ayrılma kararını yönetime belirttiğini, yazılı istifasını da hemen göndereceğini, Muğla Gazetesi tarafından yapılan haberin doğru olduğunu ve araştırılarak yapıldığını dile getirdi.

Spor Servisi

Muğlaspor Yönetim Kurulu’nun, sürpriz bir hamle yaparak, takımı gerek ligde geri kalan 6 maça hazırlamak, gerekse de gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için Muğlaspor’un efsane isimlerinden Adnan Yazıcıoğlu’nu Muğla’ya davet edip, her konuda anlaştıktan sonra bu karardan vazgeçtiği, yönetimin bu tavrına tepki gösteren Genel Kaptan Evşin Karacan’ın istifa ettiğini gazetemiz haber merkezimiz olarak duyurmuştuk.

Bu haber üzerine Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, açıklama yaparak, Adnan hocayla anlaştıklarını duyurmadıklarını belirtmiş, Genel Kaptan Evşin Karacan’ın istifa haberinin ise, gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Konuyla ilgili olarak kendisiyle telefonda görüştüğümüz Genel Kaptan Evşin Karaca, istifasını doğrularken, bunu sözlü olarak yönetime ilettiğini, yazılı olarak ise, istifasını hemen göndereceğini belirterek, Muğla Gazetesi tarafından yapılan haberin doğru olduğunu ve araştırılarak yapıldığını dile getirdi.

Muğla Gazetesi Spor Servisinden Sinem Korkmaz, gazete olarak teyit etmedikleri hiçbir habere yer vermediklerini belirterek, "Muğlaspor Kulübü tarafından haberimiz yalanlandı ancak, Karacan’ın istifasının doğruluğunu kendisinden dinledik. Dolayısıyla Muğlaspor Kulübü’nün açıklamasını biz de gazete olarak yalanlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.