Girgin’den Yatağan’a geçmiş olsun ziyareti

Girgin’den Yatağan’a geçmiş olsun ziyareti
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan Maden-İş Sendikası ve Tes-İş Sendikası’nda bazı işçilerin karantinada kalmasından dolayı ziyaret...

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan Maden-İş Sendikası ve Tes-İş Sendikası’nda bazı işçilerin karantinada kalmasından dolayı ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Girgin ayrıca karantinada kalan esnafların iş yerlerine de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mustafa Aktaş

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Yatağan’da bir takım ziyaretler gerçekleştirerek, karantinada kalan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, kadın kolları ilçe başkanı Ulviye Kızıldağ ve yönetim kurulu üyeleriyle karantinada kalan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Maden-İş Sendikası ve Tes-İş Sendikası’na geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.  Girgin ayrıca karantinada kalan esnafların iş yerlerine de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karantina süresi sona eren Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu ziyaretinden dolayı Girgin ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörlüğü işyerinde Ekim ayında Covid -19 vaka artışlardan dolayı tedavisi devam eden işçiler içinde Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik ve Maden-İş Sendikası Şube Başkanı Osman İlhan’a,  geçmiş olsun dileklerini iletti.

Maden İş Şube Başkanı Osman İlhan,  Covid -19 vakasının işyerlerinde daha da fazla artış göstermemesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, maden işçileri adına CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve beraberlindekilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 561 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.