Giriş ve çıkışlarda Corona denetimi

Giriş ve çıkışlarda Corona denetimi
Coronavirüs tedbirleri kapsamında şehirlerarası otobüs seferleri yasaklanarak, şahsi araçlar herhangi bir sınır getirilmeyişi sonucu Coronavirüs denetimleri...

Coronavirüs tedbirleri kapsamında şehirlerarası otobüs seferleri yasaklanarak, şahsi araçlar herhangi bir sınır getirilmeyişi sonucu Coronavirüs denetimleri sıklaştırıldı. Bu kapsamda Muğla’nın merkez Menteşe ilçesi girişindeki noktada Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından araçlar durdurularak, sürücü ve yolcuların ateşleri ölçülerek, yolculuk yapma nedenleri soruldu. Yapılan kontrollerde, karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Sinem Karakaya

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda Muğla iline gelen tüm araçlar durdurularak, sürücü ve yolcu durumundaki kişilerin ateşleri ölçüldü, yolculuk yapma nedenleri soruldu, adres bilgileri ve telefonları kayıt altına alındı.

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesi giriş ve çıkışındaki polis noktasında yapılan Coronavirüz kontrolleri nedeniyle karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Çoğunlukla 34, 35 ve 09 plakalı araçların Muğla’ya giriş yaptığı gözlenen denetimde araç içerisindeki vatandaşlar, ekipler tarafından uyarılarak, evde kalmaları konusunda konusunda ikaz edildi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da denetimleri bizzat yerinde takip etti. Tüm uygulama merkezlerinde kontrollerin yapıldığını belirten Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, titizlikle alınan tedbirleri kontrol ettiklerini ifade etti.

Öte yandan; Muğla’nın Menteşe ilçesinde polis ekipleri tarafından Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kapalı mekanların denetlenmesine de devam edildi.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.