GİZEM SAATCI, TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI OLDU

GİZEM SAATCI, TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI OLDU
Doğruyol Partisi eski Muğla il başkanı ve Doğru Parti kurucu teşkilat başkanı olarak aktif görev yapan Gizem Saatcı, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Ankara’da ziyaret etti. Saatcı, Türkiye Değişim...

Doğruyol Partisi eski Muğla il başkanı ve Doğru Parti kurucu teşkilat başkanı olarak aktif görev yapan Gizem Saatcı, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Ankara’da ziyaret etti. Saatcı, Türkiye Değişim Partisi Muğla İl Başkanı olarak göreve başladı.

Doğruyol Partisi eski Muğla il başkanı ve Doğru Parti kurucu teşkilat başkanı olarak aktif görev yapan Gizem Saatcı, Mustafa Sarıgül’ü Ankara’da bulunan Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezinde ziyaret etti. Sarıgül’ü kurmaylarıyla birlikte ziyaret eden Saatcı Muğla siyasetine ait gündemi değerlendirdi.

Gizem Saatcı, Mustafa Sarıgül’ün daveti üzerine Ankara’ya Genel Merkeze gittiğini ve teklif üzerine Muğla İl Başkanlığını kabul ettiğini söyledi. Saatcı, “İl başkanlığı teklifini kabul ettim. Teşkilatlanma çalışmalarına başlıyoruz” dedi.

Gizem Saatcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Muğla’ya kadın elinin değmesi gerekliliğini savunan liberal demokrat girişimci aslan bir kadın olarak çiftçimizi, köylüleri yeniden halkın efendisi yapmaya adayım. Artık değişim zamanı. Menteşe’yi 1950 görüntüsünden çıkartıp, Seydikemer ve Fethiye’nin turizm yapılanmasının kat ve kat ötesine taşımak, yayla turizmi ilimize getirtmek için çalışacağız. CHP’nin harcayacağı dolar karşısında eriyen Türk parasıyla, eriyen elli milyon liralık yatırımı biz dört katı olarak Menteşeoğlu kardeşlerime sağlayacağım. Yüzlerce yenilikle siz emredin biz yapalım. Muğla’da ne sorununuz varsa yazın üzerine çalışalım. Son çare Sarıgül. Hepimizi kucaklayan bir genel başkanımız hepimiz Başkanı Sarıgül var. Hadi değişimin ortağı hep birlikte olalım!”

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.