Göçerden Gençlere Çağrı "Oyuna Gelmeyin"

Göçerden Gençlere Çağrı "Oyuna Gelmeyin"
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer gençlere çağrıda bulundu. Göçer " 1 Kasım'da vereceğiniz oylar, sizin, kendi geleceğinize vereceğiniz...

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer gençlere çağrıda bulundu. Göçer " 1 Kasım'da vereceğiniz oylar, sizin, kendi geleceğinize vereceğiniz oylarıdır. Oyuna gelmeyin. Ülkenin,milletin ve kendi geleceğinizin geleceğini düşünün ve öyle sandığa gidin."

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer genç seçmenlere çağrıda bulundu. Göçer, gençlere yaptığı çağrıda meselenin memleket meselesi olduğunu, oyların 1 Kasım'a değil, kendi geleceklerine verileceğinin bilinmesini istedi. Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; " Türkiye ne zaman şaha kalktıysa, ne zaman atılıma geçtiyse, zincirlerinden, prangalarından kurtulma çabası içine girdiyse, kirli oyunların hedefine girmiştir. Darbelerle bu ülkenin demokrasi yolculuğu engellenmiştir. Sağ sol, alevi sünni,Türk Kürt kavgaları bu ülkenin gençliğini birbirine kırdırmıştır. Türkiye düşmanı ülkelerin maşası olan terör örgütlerinin eli ile bu milletin fertleri arasına fitne ayrılık ve fesat tohumları ekilmek istenmiştir. Bütün bu saldırıların, bütün bu kirli kanlı hesapların tek hedefi, Türkiye’nin büyümesini gelişmesini kendi ayakları üzerinde durmasını engellemektir. İşte bu yine terör örgütleri üzerinden Türkiye’nin birliği beraberliği kardeşliği hedef alınıyor. Ülkemizin 2023 hedeflerinden büyük ve güçlü Türkiye idealinden kopartmak istiyorlar. Hiç kimse bizi gençlere hizmet etmekten, gençlerin hizmetkarı olmaktan asla geri koymayacak. Çünkü biz sizlere efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Yeter ki gençlerimiz nifak, husumet, ayrılık gayrılıkların kendi aralarına girmesine izin vermesinler. Bu nifak tohumlarını ekmeye çalışan bazı kesimlere sesleniyorum. Bu ülkenin her şehri, her sokağı yine bu ülkenin çocuklarınındır. Geçtiğimiz günlerde Muğla'nın Kötekli Mahallesi'nde Ak Parti gençlik kollarımızın çalışmaları, bazı kendini bilmez kişilerce engellenmeye çalışılmış. Onları esefle ve şiddetle kınıyorum. Onlar, tıpkı ülkemizin huzurunu, refahını nasıl bozuyorlarsa, Muğla'mızın da huzur ve refahını bozmaya çalışıyorlar. Fakat bizler bu tip zihniyetlere ülkemizde ve Muğla'mızda artık göz yummayacağız. Huzurumuzu, istikrarımızı bozmaya çalışan zihniyet, yine kendi bataklığında boğulacaktır. Bu böyle biline. "

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.