Göçer’den Muğlaspor’a deplasman desteği

Göçer’den Muğlaspor’a deplasman desteği
Muğla, Muğla Haber ve Posta Gazeteleri ile Muğla Tv’yi bünyesinde barındıran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Göçer, Muğlaspor’un Çarşamba günü karşılaşacağı Kırıkkalespor...

Muğla, Muğla Haber ve Posta Gazeteleri ile Muğla Tv’yi bünyesinde barındıran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Göçer, Muğlaspor’un Çarşamba günü karşılaşacağı Kırıkkalespor maçı öncesi deplasman giderlerini karşıladı.

Sinem Korkmaz

Muğla, Muğla Haber ve Posta Gazetelerinin yanı sıra Muğla Tv’den oluşan yayın organlarının bünyesinde bulunduğu Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’nin İmtiyaz Sahibi olan genç iş insanı Oğuzhan Göçer, ligde zor günler geçiren Muğlaspor’un bu hafta Çarşamba günü Kırıkkalespor’a konuk olacağı maç öncesi deplasman masraflarını karşılamak üzere, kulübe destekte bulundu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ile birlikte Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu’nu ziyaret eden Oğuzhan Göçer,

Muğla yayın ailesi olarak her zaman Muğlaspor’un destekçisi olduklarını belirterek, “Takımımız mücadele ettiği ligde zor günler geçiriyor. Biz de şehrimizde yayın yapan bir yayın kuruluşuyuz. Şehrimizin takımına sahip çıkmayı görev kabul ediyoruz. Bu anlamda da, takımımızın Çarşamba günü Kırıkkale ilinde karşılaşacağı Kırıkkalespor karşılaşması öncesi, kafilenin deplasman giderlerini karşılamak suretiyle bizler de çorbada tuzumuz olsun istedik. Umarım bu maç takımımızın 3 puan alacağı bir maç olur. Muğlaspor’a başarılar dileriz” dedi.

Muğlaspor’a zor günlerinde yapılan desteklerin anlamlı olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Muğla yayın ailesinin ziyaretinden ve anlamlı desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Nizamoğlu, “Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Göçer’e katkılarından dolayı ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.