Göçer'den Muğla'ya Müjde

Göçer'den Muğla'ya Müjde
Ak parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer Muğla'ya müjde verdi. Göçerin bizzat kendisi tarafından Başbakan'a ilettiği 2b tekrar gündeme alınıyor.Ak...

Ak parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer Muğla'ya müjde verdi. Göçerin bizzat kendisi tarafından Başbakan'a ilettiği 2b tekrar gündeme alınıyor.

Ak parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer Muğla'ya müjde verdi. 25 ve 26. Genel Seçim dönemlerinde seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın ilçelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Göçer “en büyük sorunun 2B olduğunu ve konuyla ilgili raporlarımı sözlü ve yazılı olarak 7 Haziran seçimlerinden sonra İlgili mercilere ilettim. Aynı zamanda 4 Ekim 2015 tarihinde Ak parti seçim beyannamesi açıklandığında 2B sorununu Başbakan'ımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na bizzat kendim ilettim. Başbakanımız ve ilgili bakanlarımız konuyla ilgileneceklerini ve takibe aldıklarını söylemişlerdi. Bu doğrultuda Başbakan'ımız geçtiğimiz gün müjdeyi verdi.2B'yi tekrar gündeme aldıklarını ve en kısa zamanda vatandaşlarımızın bu sorununu çözeceklerini belirtti. Başbakan'ımıza ve Partime teşekkür ediyorum.  Ak partinin hizmetin istikrarın huzurun partisidir. İşimiz hizmet, gücümüz millet düsturuyla yola çıktık ve bu yolda ilerliyoruz. Bende Ülkeme ve Muğla'ma  her zaman hizmetkar oldum. Muğlalımı, statükonun baskısından kurtarmanın zamanı geldi ve geçiyor. Makamlar mevkiler gelip geçici. Asıl olan millettir. Asıl olan millette hizmettir.”

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.