Göğsüne 10 bıçak darbesi aldı

Göğsüne 10 bıçak darbesi aldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Tayfun Acar(24) eski nişanlısı Hacer ile barışmak istedi. Ancak eski nişanlısı barışmak istemedi. Hacer durumu eniştesi...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Tayfun Acar(24) eski nişanlısı Hacer ile barışmak istedi. Ancak eski nişanlısı barışmak istemedi. Hacer durumu eniştesi Ali Alagül’e anlattı. Ali Alagül Hacer’in eski nişanlısı Tayfun acar ile görüştü. Tayfun Acar’a baldızını rahat bırakmasını ve rahatsız etmemesini söyledi. İki arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ali Alagül belinden çıkarttığı bıçağı Tayfur Acar’ın göğsüne saplamaya başladı. Acar göğsüne aldığı 10 bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi.

3 ay önce ayrıldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde inşaat işçisi Tayfur Acar ile Hacer E yaklaşık bir yıl önce nişanlandılar. Nişanlılar arasında yaşanan anlaşmalık yüzünden Hacer E 3 ay önce nişanı bozdu. Nişanın bozulmasının ardından Tayfun Acar eski nişanlısı ile tekrar barışmak için defalarca görüşmek istedi. Ancak Hacer her defasında görüşme teklifini geri çevirdi. Son olarak önceki gün Tayfur Acar, Hacer’i arayarak barışmak ve tekrar nişanlanmak istediğini söyledi. Hacer teklifi yine geri cevirdi.

Eniştesine söyledi

Hacer E eski nişanlısının sürekli kendisini aramasından rahatsız oldu ve durumu eniştesi Ali Alagül’e anlattı. Ali Alagül telefonla Tayfun Acar’ı arayarak Hacer konusunda konuşmak istediğini söyledi. Acar ve Alagül gece geç saatlerde buluştu. Ali Alagül, Acar’a , baldızını rahat bırakmasını telefonla arayıp rahatsız etmemesini söyledi. İkili arasında başlayan konuşma daha sonra tartışmaya dönüştü. Tartışma yumruklamaya dönünce Ali Alagül belinden çıkarttığı bıçağı Tayfun Acar’ın göğsüne saplamaya başladı.Tayfun Acar göğsüne aldığı 10 bıçak darbesi ile olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayı gören vatandaşların polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis geldi. Cinayet zanlısı Ali Alagül olaydan yaklaşık 2 saat sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.