GÖKÇEK'İN ÇAKAR KEYİFTE KAHVE KEYFİ

GÖKÇEK'İN ÇAKAR KEYİFTE KAHVE KEYFİ
Muğla’da AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Siyaset Akademisi’ toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,...

Muğla’da AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Siyaset Akademisi’ toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, toplantının ardından kahvesini Çakar Keyif’te içti.

Kendi imalatında kahvesini üreten Çakar Keyif, Melih Gökçek’e sunduğu kaliteli hizmet sonrası başkandan büyük beğenisi aldı.

Ankara’da ‘dibek’ kahvesi olarak bilinen bir kahve’yi kendi özel hazırladığını söyleyen Başkan Gökçek, aynı tarifin Çakar Keyif’te yapıldığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Kum’da pişen kahve hakkında bilgi alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, içtiği kahve sonrası işyeri sahibi Mustafa Çakar’ı özel olarak kutladı.

Mekan ve kaliteli hizmetten çok hoşlandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Muğla’ya güzel bir ortam kazandırılmış. Bu mekan sizin kahveleriniz ile de daha da güzelleşmiş. Sizi ve çalışan arkadaşlarınızı kutluyorum” dedi.

İş yeri sahibi Mustafa Çakar, başkan’a fincan takımı ve yöreye özel bal hediye ederken, ziyaretlerinden dolayı başkana teşekkür etti.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.