Gökçekuyu’dan Okuma-Yazma Kursunu Ziyaret

Gökçekuyu’dan Okuma-Yazma Kursunu Ziyaret
Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Şehit Gürcan Akan İlkokulunda devam eden Okuma-Yazma kursunu ziyaret ederek İlçe mahallelerinde açılan kurslar hakkında bilgi aldı.Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Şehit Gürcan Akan...

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Şehit Gürcan Akan İlkokulunda devam eden Okuma-Yazma kursunu ziyaret ederek İlçe mahallelerinde açılan kurslar hakkında bilgi aldı.

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Şehit Gürcan Akan İlkokulunda devam eden Okuma-Yazma kursunu ziyaret ederek İlçe mahallelerinde açılan kurslar hakkında bilgi aldı. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Güven Yiğit katıldı.

Kaymakam Haktan Gökçekuyu, kursa katılan en yaşlı 58 yaşındaki Rahime Tekelioğlu ile bir süre sohbet etti. Rahime Tekelioğlu; “Bugüne kadar okuma yazma öğrenemedim. Şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sayesinde öğreniyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Öğrenmenin yaşı yoktur diyen Kaymakam Haktan Gökçekuyu da, “Gayretinizden dolayı hepinizi tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

Seydikemer’de bugüne kadar 22 kurs açtıklarını ifade eden Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Ülkemiz genelinde başlatılan Okuma – Yazma seferliğini İlçemizde de başlatmış bulunmaktayız. Şuana kadar ilçemizde 22 kurs açtık. 96 kursiyerimiz var. Kursiyer sayılarımız her geçen gün artmaktadır. İlçemiz ve mahallelerinde imkânsızlıklar nedeniyle okula gidemeyen ve oku ma yazma öğrenemeyen vatandaşlarımız İlçemiz mahallelerinde açılan okuma-yazma kurslarına yoğun ilgi göstermekteler” diye konuştu.

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.