Gökmen, “14 gün kuralına uymalıyız”

Gökmen, “14 gün kuralına uymalıyız”
AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Devlet Hastanesini ziyaret etti. 14 gün kuralına uyarak vatandaşların evde dinlenmelerini öneren...

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Devlet Hastanesini ziyaret etti. 14 gün kuralına uyarak vatandaşların evde dinlenmelerini öneren Gökmen, “Devletimizin vatandaşları için aldığı önlemlere ve tavsiye edilen korunma yöntemlerine uyulması bu sürecin en hafif zararla atlatılmasına yardımcı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrasında basın açıklamasında bulunan Gökmen, Corona virüs salgını sürecinde sosyal medyada çıkacak asılsız haberlere inanılmaması gerektiğini, 14 gün kuralına uyarak vatandaşların evde dinlenmelerini önerdi.

Ceyhun Gökmen yaptığı basın açıklamasında, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'nın bu sancılı süreci çok başarılı yönettiğine hepimiz şahit oluyoruz ve dünyadan nasıl takdir aldığımız ortada,  iyi bir Sağlık Bakanının da yansımasını ilçelerimizde görüyoruz. Şuan için Devlet Hastanemizde önlemlerimizin arttırıldığına şahit oluyoruz. Poliklinikler de kioks makinelerin sayısı arttırılarak dışarıda yalnızca 2 sekreter bulunmaktadır. Onlarında oturma alanlarının önüne mikadan bariyer bulunmaktadır. Hem vatandaşımızı hem sağlık personelini korumak amaçlı yapılmıştır. Ayrıca hastanemizin personel yemekhanesinde 1 metre kuralına uymak için havanın güzel olmasından yararlanılarak bahçe kısmına da masalar koyulmuştur.  Sağlık bakanlığının uygulaması olan evde bakım hizmetimize son hızla devam edilmektedir. Bu sayede hanede ikamet eden kişilerle de görüşüp hasta olup olmadığı da kontrol ediliyor. Halkımızın kafasında soru işareti olmaması için özellikle de şunu belirtmekte fayda görüyorum ambulanslarımız da görevli personelimiz kaza ve yaralanma dışında gittikleri vakalarda önlem amaçlı özel kıyafetler giymektedir.  Sağlık çalışanlarını bu kıyafetlerle gördüğümüzde panik yapmamalıyız. İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. İskender Gencer başta olmak üzere, Kaymakamımız Ertuğ Şevket Aksoy’a ve tüm Sağlık Çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de vatandaş olarak üzerimize düşen görevi yaparak 14 kurala uymalı ve evlerimiz de biraz dinlenmeliyiz. Tüm sosyal medya mecralarında çıkabilecek asılsız haberlere itibar edilmemesi, devletimizin vatandaşları için aldığı önlemlere ve tavsiye edilen korunma yöntemlerine uyulması bu sürecin en hafif zararla atlatılmasına yardımcı olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.