Gonca Köksal, Doğanköy ve Yenice'de ziyaretlerini sürdürdü

Gonca Köksal, Doğanköy ve Yenice'de ziyaretlerini sürdürdü
 MUHABİR
CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Doğanköy ve Yenice mahallelerinde vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılandı.

Seçim gezileri kapsamında özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Gonca Köksal, bugün Doğanköy ve Yenice mahallelerini ziyaret etti. Köksal’a ziyaretlerinde PM Üyesi Alkım Denizaslanı, Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, ilçe örgütü, meclis üyesi adayları da eşlik etti.

whatsapp-image-2024-02-24-at-21-55-59.jpeg

Mahalle sakinlerinin, "Hoşgeldin bizim gız" cümlesiyle karşılanan Köksal, ziyaretlerinde öncelikle esnafla bir araya geldi. Daha sonra kahvehane toplantılarında vatandaşlarla buluştu.

Menteşe’de özellikle tarım turizmini geliştirmek için çalışacaklarını ifade eden Köksal, “Bölgemiz çok zengin ve verimli bir üretim alanına sahip. Yerel yönetim olarak siz üreticilerimizi destekleyeceğiz. Kırsal kalkınmayı mahallelerimizden başlatacağız. Üreticimizi, bölgemizi nasıl zenginleştiririz, ekonomik olarak onlara nasıl katkı sağlarız, bunun üzerine çalışıyoruz. Bölgemizi tanıtıp, tarım turizmini hayata geçireceğiz. whatsapp-image-2024-02-24-at-21-55-58-1.jpegBurada üretilen organik domatesi hasat etmek için buraya gelecek burada vakit geçirecek bir kitle var. Üretim ve kalkınma projelerimizin yanı sıra her zaman sizlerle iç içe olacağız. Makamda oturmayacağız. Sizlerle bir araya gelerek, gençlerin, kadınların tüm halkımızın öneri talep ve isteklerini birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretmeye çalışacağız.” dedi.

whatsapp-image-2024-02-24-at-21-55-56.jpegKöksal, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar aldı.

whatsapp-image-2024-02-24-at-21-55-55.jpeg

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.