Gonca Köksal: Ortak projeler üreterek Menteşe'mize hizmet edeceğiz

Gonca Köksal: Ortak projeler üreterek Menteşe'mize hizmet edeceğiz
 MUHABİR
CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Muğla Eczacılar Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde oda başkanları ve çalışanlar ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunan CHP’nin Muğla’daki tek kadın adayı Gonca Köksal, kentin sağlıklı yönetilmesi için kentteki meslek odalarının, STK’ların ve kentin dinamiklerinin uyumla çalışması gerektiğini söyledi.

Başkan Adayı Köksal, “Bizler, meslek odalarımız ve yerel yönetim arasında bugüne kadar kurulan sağlıklı ilişkileri daha aktif ve verimli hale getireceğiz. Derdimiz başta kırsal olmak üzere Menteşe'mizde ekonomik kalkınmayı sağlamaktır. Bunun için; esnafından iş insanına, ustasından girişimcisine kadar bu kente hizmet eden, kentin gelişmesine, ekonomisine katkı koyanların bir arada olduğu odalarımız ile birlikte uyumlu çalışarak, ortak projeler üreterek Menteşe'mize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Köksal'a ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Köksal'a ziyaretlerinde Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, ilçe örgütü, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.