Görenlere “maşallah” dedirtiyor

Görenlere “maşallah” dedirtiyor
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesinde yaşayan 103 yaşındaki Ümmühan Altıok görenlere "maşallah" dedirtiyor.Sinem KorkmazMuğla'nın...

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesinde yaşayan 103 yaşındaki Ümmühan Altıok görenlere "maşallah" dedirtiyor.

Sinem Korkmaz

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesinde yaşayan 1917 doğumlu Ümmühan Altıok görenlere "maşallah" dedirtiyor. Çiftlik Mahallesinde yaşamını sürdüren 103 yaşındaki Ümmühan nine yaşına rağmen bahçe işlerine devam ediyor. Ümmühan ninenin kızı Ayşe Savran annesinin herhangi bir sağlık problemi olmadığını söyledi.

Annesi için Muğla'ya geldiğini söyleyen Ayşe Savran, "Annem yaşı itibariyle yalnız başına yaşayamıyor. Her yıl 5-6 aylığına ben gelip yanında kalıyorum. Ben gittiğim zaman kardeşlerim geliyor. Annemin çok şükür herhangi bir sağlık problemi yok sadece geçtiğimiz yıllarda bacağını kırmıştı onun ağrıları oluyor. Hala bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bir bakıyorum annem çıkmış bahçede bir şeyler yapıyor" dedi.

Zamanla kulaklarının ağır işittiğini söyleyen Ümmühan nine, "Kulaklarım ağır işitir oldu. Gözlerimde biraz bozuk ama iyiyim çok şükür. 1917 de doğdum ama o yıllara ait çok bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Bu haber toplam 1779 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.