Göreve yeni başlayan hastane personeline eğitim

Göreve yeni başlayan hastane personeline eğitim
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve yeni başlayan personellere oryantasyon eğitimi verildi.Sinem KorkmazMuğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan ve göreve başlayan sağlık personellerine ve hastane içinde kullanılan...

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve yeni başlayan personellere oryantasyon eğitimi verildi.

Sinem Korkmaz

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan ve göreve başlayan sağlık personellerine ve hastane içinde kullanılan bilgi yönetim sistemleri, tıbbi atık, iş sağlığı ve güvenliği hakkında eğitimler verildi.

Yeni göreve atanan sağlık personellerinin görevleri esnasında kullanacakları bilgi sistemleri tanıtılarak hastalara tedavi süreçlerinin başlatılması, hasta takibi, ilaç düşümü, ilaç istemi, personelin hastane içi çalışmaları ve benzeri konular hakkında da bilgiler verildi.

Yapılan eğitime Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İnci, ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdür Yardımcıları Gülay Karaduman ve Ayşe Çiçek de katılım gösterdiler.

Eğitim toplantısına katılarak konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan “ Yeni başlayan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diler, hastanemizde vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür ederim; enerjik, genç ve dinamik bir ekip olarak aramıza katılmanızdan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.