Göztepeli Salim İyik Muğlaspor'da

Göztepeli Salim İyik Muğlaspor'da
Yeni sezon hazırlıklarını 30 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 14 gün boyunca Afyon Kampında sürdürecek olan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den genç orta saha oyuncusu 20 Yaşındaki Salim İyik ile...

Yeni sezon hazırlıklarını 30 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 14 gün boyunca Afyon Kampında sürdürecek olan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den genç orta saha oyuncusu 20 Yaşındaki Salim İyik ile anlaştı.

Muğlaspor kadrosunu Göztepe'den genç orta saha oyuncusu ile güçlendirdi. Futbola 2006 yılında Göztepe'de başlayan 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Salim İyik, bu takımın alt yapısında 9 yıl başarıyla forma giydi. 2015 yılında Göztepe'de profesyonel olan Salim İyik, geçtiğimiz sezonu Bodrumspor'da kiralik geçirdi. Bugüne kadar Göztepe altyapısında Akademik Liglerde 100'e yakın maç oynayan futbolcu, PTT 1. Liginde 14 maç, 2. Lig'de 12 maç, Türkiye Kupasında 8 maç, U-21 Liginde de 10 maç forma giydi. Başarılı futbolcu ayrıca U-19 Milli takımında da 4 kez, Avrupa Şampiyonasında da 1 maç forma giydi. Merkez orta saha pozisyonunda mücadele eden genç futbolcu her iki ayağını da kullanabiliyor.

Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Mali As Başkan Mehtap Şeniz Çahan, Sportif İdari As Başkan Mehmet Alpez ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Uçar'ın da katıldığı törenle kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atan 20 yaşındaki futbolcu Muğlaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.