Gülada Datça İçin Projelerini Açıklıyor

Gülada Datça İçin Projelerini Açıklıyor
Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Datça’da gittiği yerlerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Gülada, Datça için projelerini açıklıyor.Cumhur...

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Datça’da gittiği yerlerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Gülada, Datça için projelerini açıklıyor.

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, mahalli idareler seçimleri öncesinde Datça için hazırladığı projeleri açıklıyor. Başkan Adayı Gülada, projeleri ile ilgili şunları kaydetti; “Tüm kentler meydanlarıyla anılır. Tarihten günümüze kentsel yaşamın en yaygın kullanım alanı kentsel açık mekânlardır. Kent meydanları, kentsel açık mekânların en etkin kullanılan öğesidir. Kent meydanı, kentli tarafından özel günlerde sosyal, kültürel ve ticari amaçlar için kullanılan, kısaca kentsel yaşamın geçtiği önemli bir kamusal mekandır. Datça'ya da yeni bir meydan kazandırıyoruz. Yıkılan Hükümet binasının bulunduğu alana DADYA Park meydanını yapacağız. Kapalı otoparkımız da bu meydanın altında kentin kalbinde olacak. Tüm mahallelerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan çok amaçlı salonları projelendirdik. Yapacağımız Çok Amaçlı Salonlarımızda halkımızın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak. Yapılacak çok amaçlı salonlar Bin 970 metrekare alanda bin kişilik etkinlik alanı, eğlence alanı, gelin odası, mutfak, depo ve tuvalet alanları bulunuyor.

Datça şehir merkezindeki yolların, araç trafiğinden daha çok otopark amacıyla kullanıldığını vurgulayan Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada; “İlçe de özellikle turizm sezonunda otopark konusundaki eksiklik daha belirgin olarak ortaya çıkmaktadır. Yeni inşa edeceğimiz kapalı ve katlı otoparklarla, İlçe'nin tamamını kapsayan bir işletme modeli ile belediyenin yapacağı otoparklarla otopark kapasitesi arttırılmalıdır. İlk etapta planlanan alanda yeni yapılacak DADYA PARK meydanının altında 350 araçlık otopark hizmet vermeye başlayacak. Yer altına alınan oto parklarla İlçe içi trafik rahatlatılacak. Datçalı gençlerin dilediği sporu yapabilmesi için gereken spor komplekslerini inşa edeceğiz. Yarımadanın incisi Kızlan Mahallemize yakışır bir Su Sporları Merkezi yapacağız. Bu merkezimizde Kürek, Yelken, Kano, Optimist, Wind Surf, Gulet Tekne, Kite Surf eğitimleri verilecek. Bu branşlarda ilgisi ve yatkınlığı olan gençlerimizin, profesyonel sporcu olarak yetiştirilebilmesine de olanak sağlanacak.” Dedi.

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.