Güleda Cankel’in Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi

Güleda Cankel’in Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi
SİNEM KORKMAZ-Isparta'da okuyan, Muğlalı üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i (19) öldüren eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) hakkında ‘tasarlayarak’...

SİNEM KORKMAZ-Isparta'da okuyan, Muğlalı üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i (19) öldüren eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) hakkında ‘tasarlayarak’ ve ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek’ öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianame, Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

Isparta, Fatih Mahallesi'nde 19 Kasım'da meydana gelen olayda, bir apartta kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıf öğrencisi Güleda Cankel, eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, olaydan sonra polise teslim olan katil tutuklanmıştı. Zafer Pehlivan hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' ve 'tehdit' suçlamasıyla hazırlanan iddianame, Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Isparta 1.Ağır ceza mahkemesi başkanlığında görülecek olan davanın ilk duruşması 25 Şubat 2020'de saat 9.00'da yapılacak.

Bu haber toplam 690 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.