Gümüş; “Menteşe İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gümüş; “Menteşe İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Menteşe Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi...

Menteşe Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapıldı. Yıl boyunca meclisin tek vücut olarak Menteşe’ye hizmet için elbirliği ile çalıştığını ifade eden Başkan Gümüş, “Özverili çalışmaları için tüm meclis üyelerimizi kutluyorum. Menteşemize hizmet için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılın son meclis toplantısında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, meclis üyeleri ile birlikte yıl boyunca Menteşe’ye katkı sağlayacak, halkın hayatını kolaylaştıracak, yaşam konforunu arttıracak projeler üzerinde beraberce çalıştıklarını kaydetti. Başkan Gümüş, “Tüm meclis üyelerimize gösterdikleri duyarlılıktan ve işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Menteşe Belediye Meclisi olarak tek vücut halinde fedakârca, siyasi kimliğe bürünmeden, Menteşemize hizmet için 2017 yılında da özveriyle çalıştık. 2018 yılında da birlikte çalışarak, Menteşemizin gelişimine katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.