‘GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ’

‘GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ’
BERİTAN YÜCEL--Muğla’nın Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı'nda CHP Gençlik Örgütü, yangın bölgelerinde bulunun halkın yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için de ‘Gün...

BERİTAN YÜCEL--Muğla’nın Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı'nda CHP Gençlik Örgütü, yangın bölgelerinde bulunun halkın yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için de ‘Gün Dayanışma Günü’ kampanyası başlattı.

Menteşe CHP Gençlik Örgütü, yangın bölgelerinde bulunun halkın yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlattı.

Yardım toplama ekibi tarafından yapılan açıklamaya şu şekilde:

“18.30’a kadar burda sergimizi açık tutuyoruz. Şuanda çok fazla gıda maddesi elimize ulaştı. 18.30’dan sonra aracımız sosyo-kültürel alandaki kafileye katılacak. Elimizde kalan malzemeye göre diğer ilçelerde bulunan ihtiyaçlara gönderebiliriz. Eğer ihtiyaç yoksa Manavgat’a göndereceğiz”

CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, “CHP Menteşe İlçe Başkanlığı ve Menteşe İlçe Gençlik Örgütü olarak başlattığımız kampanya kapsamında, Ülkemizin her tarafında eş zamanlı olarak çıkan orman yangınlarından etkilenen bölgelerimize gönderilmek üzere yardımlarınızı bekliyoruz. Bir nebze de olsa yaraları sarmak için yapacağınız yardımlar için şimdiden hepinize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.