Gündem maddelerine oy birliği

Gündem maddelerine oy birliği
Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere altı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısındaki tüm gündem maddeleri...

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere altı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısındaki tüm gündem maddeleri oy birliği ile geçti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ilgili kanun maddeleriyle 8.Derece 1 adet Hemşire kadrosunun iptal edilerek, yerine S.H Sınıfında bulunan 8.Derece 1 adet Veteriner kadrosunun ihdas edilmesiyle ilgili madde oy birliği ile kabul edildi. Fethiye Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne bir veteriner alımı daha yapılacak.

2021 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için İmar Komisyonuna havale edilen Parsel malikleri vekili Şehir Plancısı Barış ÇERÇİ’nin dilekçesindeki; Muğla İli, Fethiye İlçesi, Yeşilüzümlü Mahallesi, 558 ada, 1 parsel üzerindeki bağımsız bölümlerin ifraz ve kat mülkiyetlerine dönüşebilmesi amacıyla hazırlanan İmar Planı Değişikliği talebine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu raporu okundu. Meclis komisyondan gelen maddeyi oy birliği ile kabul etti.

CHP’li meclis üyeleri Uygur Türkleri’ne destek verdi

CHP Belediye Meclis Üyelerinin; Çin’in soydaşlarımıza karşı yaptığı mezalimin karşısında durmaya, bu vahşi politika son buluncaya kadar Uygur Türklerinin ve diğer soydaşlarımızın mücadelesine destek verip sesleri olmaya devam edecekleri yönündeki beyanlarıyla Uygur Türkleri’ne hep destek vereceklerini içeren madde; CHP, Ak Parti, MHP meclis üyelerinin oylarıyla oy birliği ile geçti.

Kent Konseyi ortak projelerde temsilci gönderecek

Meclisin gündem dışı maddesi, Fethiye Kent Konseyi ile Fethiye Belediyesi arasında gerçekleştirilen ortak projelerde, belediye meclisine Fethiye Kent Konseyi’nden temsilci katılmasıyla ilgili oldu. Meclis, kent konseyi ile ortak projelerde Fethiye Kent Konseyi temsilcisine söz hakkı verilmesini oy birliği ile kabul etti.

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.