Güner Motor’s, modifiyeli araçların uğrak noktası

Güner Motor’s, modifiyeli araçların uğrak noktası
Röportaj: Sinem KarakayaMuğlalı genç işletmeci Mustafa Güner, (25) Muğla Sanayi Sitesi’nde bulunan Oto Güzellik Salonu ile Muğla’ya hizmet veriyor....

Röportaj: Sinem Karakaya

Muğlalı genç işletmeci Mustafa Güner, (25) Muğla Sanayi Sitesi’nde bulunan Oto Güzellik Salonu ile Muğla’ya hizmet veriyor. Lise yıllarından bu yana arabalarla iç içe olduğunu söyleyen Güner, Bilgisayar Programcılığından mezun olmasına rağmen araç bakım hizmeti veriyor.   İşletmesinin modifiyeli araçların uğrak yeri olduğunu belirten Güner’in hedefi Muğla’da bir aile olmak.

Güner Motor’s işletme sahibi Mustafa Güner ile röportajımız şu şekilde:

-Sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Mustafa Güner. Muğlalıyım. 25 yaşındayım. Güner Motor’s işletme sahibiyim. Bilgisayar Programcılığı okudum ama o mesleği yapmıyorum. Küçüklüğümden beri arabaları çok severim. Çocukluk hayalim olan bu mesleği yapıyorum. Güner Motor’s olarak amacımız Muğlalılara en iyi şekilde hizmet vermek.

-Bu mesleğe ne zaman ve nasıl başladınız?

Bu mesleğe lise yıllarımla başladım. Küçüklüğümden beri araçlara çok ilgiliyim. Okul çıkışları, hafta sonları hep çalışırdım. Sonra okuldan mezun olduktan sonra kendi işimi kurdum. Yaklaşık 7 yıldır bu mesleğin içindeyim. En iyi şekilde de hizmet ettiğime inanıyorum.

Güner Motor’s, modifiyeli araçların uğrak noktası

-Güner Motor’s olarak hangi hizmetleri veriyorsunuz?

Hizmetlerimizin içinde oto yıkama, araç parlatma, dezenfekte, araç içi kokuları, pasta-cila, boya koruma, detaylı iç temizlik gibi hizmetlerimiz var. Güner Motor’s, arabasına gönül veren, masraf eden arkadaşlarımızın, abilerimizin, ablalarımızın yeri diyebiliriz. Bizim iş yerimiz modifiye araçların uğrak yeri. Güner Motor’s olarak birçok etkinliğe katılıyoruz. Etkinlikler planlıyoruz. Hedefimiz Muğla’da bir aile olmak.

-İşinizi severek yapıyor musunuz?

Hiçbir iş sevilmeden yapılmaz. Biz işimizi aşkla yapıyoruz. Çünkü lise yıllarında gönül verdik bu işe. İnsanın sevdiği işi yaptığı zaman başarıyı elde ettiğine inananlardanım. Herkes sevdiği, gönül verdiği işi yapmalı. Ben genç işletmeci olarak üniversite mezunuyum ama bu işi yapıyorum. Çocukluk hayalimdi arabalarla iç içe olmak. İşini severek yapan her şeyi yapar.

Güner Motor’s, modifiyeli araçların uğrak noktası

-Genç işletmeci olarak Muğlalılara söylemek istediğiniz bir mesaj var mı?

Müşterilerimizin araçları kıymetli ama bizim için daha da kıymetli. “Emanetiniz Emanetimizdir” düşüncesiyle çalışırız biz her zaman. Güven ve kaliteli hizmet her şeyden önce gelir bizim için. Araçları adresten alıp adrese teslim ediyoruz. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadık çok şükür. Muğlalılara söylemek istediğim, bizi rahatlıkla tercih edebilirler. Bir telefon kadar yakınız.

-Hedefleriniz neler?

Hedefimizi Muğla’da bir aile olmak. Güler yüz, samimiyet ve profesyonel bir kadro ile Muğlalılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.

-Röportajıma eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Sevgili Muğlalılar rahatlıkla bizi tercih edebilirler. Biz araçlarla iç içe olmayı seviyoruz. Arabasına kıymet veren herkesi de hizmetimizden faydalanması için bekleriz. Kapımız herkese açık. Bizimle röportaj yaptığınız için size ve Muğla Gazetesi’ne ayrıca teşekkür ederim.

Güner Motor’s, modifiyeli araçların uğrak noktası

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.