Güneşli havanın tadını çıkardılar

Güneşli havanın tadını çıkardılar
Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava hakimiyetini sürdürürken, Muğla’nın Marmaris ilçesinde güneşli hava etkili oluyor. Güneşli havayı fırsat bilen Marmarisliler soluğu dışarıda aldı.Termometrelerin 22 derece gösterdiği...

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava hakimiyetini sürdürürken, Muğla’nın Marmaris ilçesinde güneşli hava etkili oluyor. Güneşli havayı fırsat bilen Marmarisliler soluğu dışarıda aldı.

Termometrelerin 22 derece gösterdiği Marmaris'te, vatandaşlar deniz kenarına akın etti. Bazı vatandaşları yüzerek deniz keyfi yaparken bazı vatandalar ise kanoyla gezmeyi tercih etti. Çocuklu ailelerin tercihi ise oyun parkları ve sahil oldu. Marmaris Körfezi’nde devam eden yelkenli yarışları ise vatandaşlara görsel bir şölen sundu. Güzel havanın tadını denize girerek ve güneşlenerek çıkaran Fikret Güray isimli vatandaş şunları söyledi, “Marmaris’i tarif etmek zor. Marmaris’i yaşamak muhteşem bir şey. Denizden hiç çıkmıyoruz. Deniz bizim hayatımız. Denizden kopmamak için buraya geldik” dedi.

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.