Güney Ege Evlilik Fuarına Yoğun İlgi

Güney Ege Evlilik Fuarına Yoğun İlgi
Milas'ta 5-9 Şubat 2020 tarihinde ikincisi düzenlenecek olan Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı için hazırlıklar...

Milas'ta 5-9 Şubat 2020 tarihinde ikincisi düzenlenecek olan Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı için hazırlıklar sürerken fuarda yer almak isteyen firma sayısında da yoğunluk yaşanıyor. İlk fuara katılan firmaların yanısıra ilk fuarın başarısını duyan bir çok firma fuarda stant açmak için başvurularını yaptı. Böylece fuara katılacak firma sayısı geçen yıla göre şimdiden yüzde 50'yi aşarken, geçen yıla göre daha da genişletilen stant alanlarındaki doluluk oranı da üçte ikiyi aştı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek Milas Güney Ege 2. Evlilik Fuarı hakkındaki gelişmeleri anlatan fuarın organizatör firması Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir; "İlgiden çok memnunuz" dedi. Hakbilir, "Geçen yıl katılan firmalar çok memnun kalmışlardı. Ayrıca fuarın başarısını duyan pek çok firma da katılmak için başvuruda bulundu. Daha şimdiden, katılacak firma sayısı geçen yıla göre yüzde 50 arttı. Başvuru yoğunluğu nedeniyle fuardaki stant alanını genişlettik. Stantların da şu anda üçte ikisi dolmuş durumda. Milas'ta, yine güzel bir fuarı başarıyla gerçekleştireceğiz" dedi. Fuar için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in verdiği desteğe de teşekkür eden Yavuz Hakbilir, "Milas'ta güzel bir fuar kültürü oluştu. Bu kültürün oluşmasında Milas'taki kurumlar arası işbirliğinin çok önemi var. MİTSO da bu konuda bizi çok destekliyor, yardımcı oluyor. Gösterdiğiniz ilgiye, verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Güney Ege 2. Evlilik Fuarı öncesi yaşanan gelişmelerden memnun olduğunu belirterek "Bizim amacımız Milas'ı bir fuarlar şehri yapmak. Bu konuda iddialıyız. Tarım Fuarı ne kadar büyük bir başarıyla yapılıyorsa, Evlilik Fuarı da şimdilik aynı yolda ilerliyor. Biz de MİTSO olarak elimizden gelen desteği sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Fuarlar Milas'ta ticarete çok önemli katkılar sağladığı gibi sosyal yaşama da önemli katkılar yapıyor. Fuarları destekliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.