Güney Kore Büyükelçisi’nden  Muğla Valiliğine Ziyaret

Güney Kore Büyükelçisi’nden  Muğla Valiliğine Ziyaret
Güney Kore Büyükelçiliği ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Kore Geleneksel Müzik ve Dans Gösterisi’ etkinliğine katılmak ve Kore...

Güney Kore Büyükelçiliği ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Kore Geleneksel Müzik ve Dans Gösterisi’ etkinliğine katılmak ve Kore Gazileri ile buluşmak üzere Muğla’ya gelen Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Hong-Ghi Choi, Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Özdemir, Muğla’nın doğal, tarihi ve kültürel değerleri hakkında Büyükelçi Choi’ye bilgiler verdi.

Türkiye ile Güney Kore’nin yakın ilişkilere sahip kardeş iki ülke olduğundan bahseden Vali Yardımcısı Özdemir, iki ülke arasındaki kardeşlik, dostluk ilişkisinin çok güçlü olduğunu ve Kore vatandaşlarını Muğla’da görmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Büyükelçi Choi ise ikinci kez Muğla’ya geldiğini ve Muğla’nın çok güzel bir şehir olduğunu belirtti. Türkiye ile Kore’nin tarihten gelen bir dostlukları olduğunu söyleyen Büyükelçi Choi,  Kore Gazileri ile bir araya gelmek, onlara minnet ve şükran duygularını ifade amacıyla Muğla’da bulunduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.