Gürün: sonuçlara herkes saygı duymalı

Gürün: sonuçlara herkes saygı duymalı
MUSTAFA İNCİ-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün oyunu Menteşe Düğerek Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda, kullandı.Oyunu...

MUSTAFA İNCİ-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün oyunu Menteşe Düğerek Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda, kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Bir referandum propaganda süreci geçirdik. Gördüğüm kadarı ile çok üzücü hadiseler olmadı, bu da sevindirici demokrasimiz açısından. Bu referandum ile ilgili herkes referandumun maddeleri ile ilgili görüşlerini, düşüncelerini, endişelerini, umutlarını ifade etti. Bugün de halk oylamasını yaparak bununla ilgili kararını bildirecek. Ben Türk milletinin ferasetine inanıyorum. Onun verdiği oylarla çıkacak sonuca da hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Burada kazanan kaybeden yok. Tamamen ülke menfaati, ülkenin geleceği, Türkiye Cumhuriyet’i devleti ve milleti kazanıyor. Sonuçlar ne olursa olsun hepimizin diğer görüşte olanların oylarına da saygı duymamız ve barış içerisinde, sevgi içerisinde sonuçları hep beraber kabullenmemiz gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 991 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.