Güven Akarken’den Ramazan ayında yerel esnafa destek çağrısı

Güven Akarken’den Ramazan ayında yerel esnafa destek çağrısı
Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı açıklamada kaliteli ve güvenilir ürünler için vatandaşların yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini vurguladı.Muğla Yiyecek Maddeleri...

Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı açıklamada kaliteli ve güvenilir ürünler için vatandaşların yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini vurguladı.

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Ramazan alışverişinin yerel esnaftan yapılması gerektiğine dikkati çekerek “Muğlalı esnafımız Ramazan ayı için büyük umutlarla hazırlıklarını tamamladı. Ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiğimiz bu günlerde ihtiyaç listelerinin karşılanmasında fiyat kriteri başı çekmektedir. Ancak ucuz olsun diye de merdiven altı alışveriş yapılmamalı. İhtiyaçlarımızı karşılarken alışverişimizi hiç tanımadığımız, sahibini bile bilmediğimiz zincir marketlerden değil de; komşumuz olan sokağımızda, mahallemizde oturan yerel esnaftan yaparak Ramazanın ruhuna uygun paylaşma ve dayanışma ilkelerini yerine getirerek paramızın Muğlamızda kalması ve Muğla ekonomisinin canlanmasında üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirelim” dedi.

Güven Akarken, Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlamaları ve pandemi tedbirleri gereği yiyecek-içecek sektörünün yalnızca paket servis ya da gel-al usulü çalışacağı göz önüne alındığında evde tüketimin daha fazla olacağını öngördüklerini dile getirdi. Akarken, “Paket servis siparişlerinizi de özellikle Muğlalı yerel esnaftan yaparak kendilerine destek vermenizi rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.