Haberimiz Ses Getirdi Belediye Yolları Bir Günde Bitirdi

Haberimiz Ses Getirdi Belediye Yolları Bir Günde Bitirdi
Haberimiz ses getirdi. Belediye yolları bir günde bitirdi. Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de bitmeyen yol çalışması vatandaşları isyan ettirdi adı altında yaptığımız haber sonucu Muğla Büyükşehir Belediyesi caddelerde...

Haberimiz ses getirdi. Belediye yolları bir günde bitirdi. Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de bitmeyen yol çalışması vatandaşları isyan ettirdi adı altında yaptığımız haber sonucu Muğla Büyükşehir Belediyesi caddelerde bulunan rögar kapakları etrafına diktiği dubaları kaldırarak, asfaltlama çalışması yaptı.

Merkez Menteşe’de yer alan ve ilçe ulaşım yoğunluğunun büyük bir bölümünü sırtlayan Recai güreli, Abdi ipekçi ve Cumhuriyet caddelerinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları tepkilere yol açmış ve gazetemize ulaşan vatandaşlar Menteşe’de bitmeyen yol çalışmaları ile ilgili haber merkezimize şikâyetler de bulunmuşlardı. Muğla Gazetesi haber merkezi olarak, 28.02.2019 ( Perşembe) tarihinde söz konusu yollarla ilgili çekimler yapılarak, vatandaşlarla röportaj yapılmıştı. 01.03.2019 ( Cuma) tarihinde haber manşetten verildi. İlgili birimlerin dikkatini çeken haberimiz doğrultusunda Recai güreli caddesinde bulunan rögar kapakları etrafında dikilen dubalar kaldırılarak, kapakların etrafına asfaltlama çalışmaları yapıldı.

Ferdi YAVUZ

Bu haber toplam 2103 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.