Haberimiz ses getirdi, taş yığını temizlendi

Haberimiz ses getirdi, taş yığını temizlendi
Cemil Şerif Baydur Sokaklar ilgili, ‘Kazıp gidiyorlar, enkazını sokakta bırakıyorlar’ başlıklı haberimizden sonra belediye ekipleri jet hızıyla harekete geçti. Söz konusu yerde bir aydan fazla süredir duran taş yığınları...

Cemil Şerif Baydur Sokaklar ilgili, ‘Kazıp gidiyorlar, enkazını sokakta bırakıyorlar’ başlıklı haberimizden sonra belediye ekipleri jet hızıyla harekete geçti. Söz konusu yerde bir aydan fazla süredir duran taş yığınları belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Gazetemizin bugünkü sayısında yayınlanan ‘Kazıp gidiyorlar, enkazını sokakta bırakıyorlar’ başlıklı haberimiz ses getirdi. Vatandaşı isyan ettiği, Cemil Şerif Baydur Sokaktaki, taş yığınlarının bir aydan fazla süredir temizlenmemesi konulu haberimizin ardından, belediye ekipleri harekete geçti. Söz konusu yerde, Muğla Büyükşehir Belediyesinin ‘yol üstü ücretli otopark’ uygulaması çerçevesinde tabela dikmek için kazılan fakat bir aydan fazla süredir bırakılan molozlar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.