Hacı Adaylarına, Bilgilendirme Toplantısı

Hacı Adaylarına, Bilgilendirme Toplantısı
Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan Hacı adaylarına Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla, 2019 yılında Fethiye’den umreye gidecek olan...

Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan Hacı adaylarına Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla, 2019 yılında Fethiye’den umreye gidecek olan hacı adaylarına bilgilendirme toplantısı, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda yapıldı.

Umre adaylarına yolculuk öncesi yapılması gereken hazırlıklar, kafile düzenleri, gidiş ve dönüş programları, konaklama, yolculuk esnasında ve kutsal topraklarda dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya katılan İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman konuşmasında, “Üzerinizde hakkı bulunan akrabalarınızdan, komşularınızdan ve ailenizden helallik istemeyi unutmayınız. Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin, bizlerden de selam götürün inşallah.” dedi.

Fethiye ilçe müftülüğü10/11 Șubat 2019 tarihinde ilk umrecilerini uğurlayacak.

Bu haber toplam 391 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.