Hafız Furkan Tıraşçı Muğla’da

Hafız Furkan Tıraşçı Muğla’da
Menteşe İlçe Müftülüğü’nce Kurşunlu Cami’de sabah namazı programı düzenlendi.  Her ayın ilk Cuma sabahı düzenlenen programa Ankara Kocatepe Cami Müezzini Hafız Furkan Tıraşçı, Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın...

Menteşe İlçe Müftülüğü’nce Kurşunlu Cami’de sabah namazı programı düzenlendi.  Her ayın ilk Cuma sabahı düzenlenen programa Ankara Kocatepe Cami Müezzini Hafız Furkan Tıraşçı, Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Muğla’da sabah namazlarını camide kılmak için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın; “Muğla’ya geldikten sonra merkezi cami Kurşunlu Cami olduğu için her ayın ilk cuması sabah namazı buluşmalarını tertip ettik. Şuanda yedincisini yapmış olduğumuz sabah namazı buluşmamızın katılımı çok güzel oldu. Vatandaşlarımızda programlarımızı takip edip bizleri yalnız bırakmıyorlar. Muğla’da farkındalık oluşturmaya çalıştık. Sabah namazlarını hem burada kılmış oluyorlar hem de hep birlikte tesbihatımızı yaparak Kur’an-ı Kerim dinliyoruz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen güzel okuyucularımızı, hafızlarımızı misafir ediyoruz. Tüm etkinliklerimiz gibi bu da güzel bir etkinlik oldu. Yaz döneminde ve Ramazan döneminde yapmıyoruz. Önümüzdeki etkinliğimiz Ekim ayından itibaren tekrar yapılmaya başlanacaktır” dedi.

Sabah namazı sonrası Hafız Furkan Tıraşçı Kur’an- ı Kerim okudu. Program sonunda vatandaşlara çorba ikram edildi.

Neval Çolak

Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.