Haftalarca kapalı olan berber ve kuaförler açılmaya hazırlanıyor

Haftalarca kapalı olan berber ve kuaförler açılmaya hazırlanıyor
Muğla’da Coronavirüs (Covid19) tedbirleri kapsamında haftalarca kapalı tutulan berber ve kuaförler açılmaya hazırlanıyor. İşletmeler, açılış öncesinde...

Muğla’da Coronavirüs (Covid19) tedbirleri kapsamında haftalarca kapalı tutulan berber ve kuaförler açılmaya hazırlanıyor. İşletmeler, açılış öncesinde dezenfekte edilirken çalışanlar için de koruyucu maskeler dağıtıldı.

Sinem Karakaya

Coronavirüs (Covid19) tedbirleri kapsamında yaklaşık bir buçuk ay kapalı kalan kuaför ve berberler, normalleşme takvimine göre 11 Mayıs Pazartesi günü faaliyete geçecek. Bu kapsamda Muğla’daki kuaför ve berberler açılış öncesinde hazırlıklarını yaptı. İşletmeler, açılış öncesinde dezenfekte edilirken çalışanlar için de koruyucu maskeler dağıtıldı.

Alınan önlemler kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonlarına maske ile el dezenfektanı dağıtılırken, Menteşe Belediyesince periyodik olarak iş yerlerinin dezenfekte edileceği bildirildi.

Haftalarca kapalı olan berber ve kuaförler açılmaya hazırlanıyor

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, “Kapalı olduğumuz süre zarfında sürekli üyelerimizle bu dönemi nasıl atlatabiliriz, hijyen ve sosyal mesafeyi nasıl koruruz, nasıl hareket etmeliyiz diye irtibat halindeydik. Pazartesi günü temiz, hijyenik ve sosyal mesafeyi koruyarak işlerimize başlayacağız. Bize destek veren kurumlara teşekkür ederiz. Pazartesi günü müşterilerimizi randevulu bir şekilde bekliyoruz” dedi.

.

 

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.