Hareketlilik Haftası Dansla Kutlandı

Hareketlilik Haftası Dansla Kutlandı
SİNEM KARAKAYA- Menteşe Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Kışla Parkında zumba, karate, dans ve engelsiz dans etkinlikleri düzenlendi.Etkinliğe...

SİNEM KARAKAYA- Menteşe Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Kışla Parkında zumba, karate, dans ve engelsiz dans etkinlikleri düzenlendi.

Etkinliğe Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, engelli bireyler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Hafta nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş ve engelli bireyler, Menteşe Belediyesi Dans Topluluğu ile birlikte dans ederek, karate takımının gösterisini izlediler.

Sürdürülebilir hareketliliğinin desteklenmesi amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz; “Sürdürülebilir hareketliliğinin desteklenmesi amacıyla tüm Dünya’da kutlanan hareketlilik haftası nedeniyle bizde bir dizi etkinlik düzenledik. Hareketsiz kalmamak, fiziksel aktivitenin içerisinde bulunmak için vatandaşlarımız ve engelli bireylerimiz ile birlikte dans ettik, karatecilerimizin gösterisini izledik ve bisiklet turu düzenledik.” Dedi.

Etkinlik bisiklet turu ile sona erdi.

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.