Hasan Hocanın test sonucu keyif kaçırdı

Hasan Hocanın test sonucu keyif kaçırdı
Antalya’ya gitmeden önce Muğla’da testten geçen ve herhangi bir bulguya rastlanılmayan Muğlaspor kafilesi, play-off karşılaşmaları öncesi Antalya’da...

Antalya’ya gitmeden önce Muğla’da testten geçen ve herhangi bir bulguya rastlanılmayan Muğlaspor kafilesi, play-off karşılaşmaları öncesi Antalya’da kamp yaptıkları otelde Türkiye Futbol Federasyonu sağlık birimi tarafından tekrar coronavirüs testinden geçirilirken, Muğlaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şermet’in test sonucunun pozitif çıkması kafilenin keyfini kaçırdı.

Sinem Korkmaz

2.lige yükselme yolunda Somaspor ile Perşembe günü play-off mücadelesine çıkacak olan Muğlaspor’da tüm kafile Antalya’da kamp yaptıkları otelde Türkiye Futbol Federasyonu sağlık birimi tarafından tekrar coronavirüs testinden geçirilirken, Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet’in test sonucu pozitif çıkması kafilede şok etkisi yarattı.

23 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de Antalya Gloria Sports Arena’da Somaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil beyazlı ekibin Şermet’in test sonucunun pozitif çıkmasıyla büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, “Muğla’da yapılan test sonucunda tüm ekibimizin sonuçları negatifti. Play-off öncesi kaldığımız otelde de Covid-19 testinden geçirildik. Bu test sonuçlarında Teknik direktörümüz Hasan Şermet hocamızın test sonucu pozitif çıktı. Hocamız sağlık kontrolleri yapılmak üzere ambulans ile alınarak hastaneye götürüldü. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Bu aldığımız haber bizi çok üzdü” dedi.

PRİMLER FİNAL MAÇINDA BELLİ OLACAK

23 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de Antalya Gloria Sports Arena’da Somaspor ile oynanacak karşılaşmada galip gelmesi durumunda final maçı oynayacak Muğlaspor’da galibiyet primleri final maçında açıklanacak.

Primlerin final maçında açıklanacağını kaydeden Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, “Somaspor ile oynanacak karşılaşmamıza Bahattin başkanımız gelecek. Şu an primleri daha açıklamadık. Finale kalma durumumuzda Sayın Valimiz be Büyükşehir Belediye Başkanımızın final maçlarına gelmesi söz konusu. Bizde primleri final maçında açıklayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1862 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.