Hastane girişinde Corona önlemi

Hastane girişinde Corona önlemi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Coronavirüs önlemleri kapsamında poliklinik ana girişine, konulan danışma masasında...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Coronavirüs önlemleri kapsamında poliklinik ana girişine, konulan danışma masasında giriş ve çıkış yapan tüm vatandaşların ateş ölçümü yapıyor.

Tüm dünyada yayılan ve Türkiye’de görülen, gün geçtikçe vaka sayılarının arttığı Coronavirüs, tedbir aldırmaya devam ediyor. Sağlık tedbirlerine de her geçen gün bir yenisi eklenen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Coronavirüs önlemleri kapsamında poliklinik ana girişine, konulan danışma masasında giriş ve çıkış yapan tüm vatandaşların ateş ölçümü yapıyor.

Sosyal izolasyon mesafesi olan 1 metre kuralına göre içeriye giriş-çıkış sağlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kişilerden yakın zamanda sonulum sıkıntısı ya da ateşlerinin olup olmadığı sorularak vatandaşların ateşi ölçülüyor.

Ayrıca vatandaşların kolonya ve el dezenfektanı ile ellerine dezenfeksiyon işlemi yapılıyor. Öte yandan hastanede tüm alanlar da temizlik çalışmaları devam ediyor.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.