Hastanede sosyal mesafeye uyulmadı

Hastanede sosyal mesafeye uyulmadı
Muğla Haber Gazetesi WhatsApp ihbar hattına gelen bir ihbara göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kan Alma Birimi’nde...

Muğla Haber Gazetesi WhatsApp ihbar hattına gelen bir ihbara göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kan Alma Birimi’nde sırada bekleyen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymadı.

Haber Merkezi

Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle birlikte gözler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Muğla Devlet Hastanesi’ne çevrildi. Muğla Haber Gazetesi WhatsApp ihbar hattına gelen bir ihbara göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kan Alma Birimi’nde sırada bekleyen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymayarak, kapı önünde yığılma oluşturdu.

Hastanede kan vermek için sırada bekleyen bir vatandaş tarafından telefona kaydedilen görüntüler, bazı vatandaşları tedirgin ederken, bazı vatandaşların da tepkisine yol açtı.

Oraya çıkan bu görüntülerden tedirgin olduğunu söyleyerek tepki gösteren ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Uzmanlar ‘sosyal mesafe, tedbir’ diyerek bas bas bağırıyor ama kimse dinlemiyor. Biz vatandaş olarak hastaneye gelmeye tedirgin oluyoruz. Mecbur kalmadıkça gelmiyoruz. Ama vatandaşlar çok rahat. Virüs yokmuş gibi davranıyorlar. Kapının önünde yığılma oluşturuyorlar. Bu kadar bilinçsizlikle biz daha çok insanımızı kaybederiz” dedi.

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.