Hastanede yine skandal

Hastanede yine skandal
MUSTAFA İNCİ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir skandal daha yaşandı. 69 yaşındaki Mehmet Nuri Sipero’ya fazla miktarda karbonmonoksit verildi. Hasta yoğun bakıma kaldırıldı. Hastane yönetimi...

MUSTAFA İNCİ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir skandal daha yaşandı. 69 yaşındaki Mehmet Nuri Sipero’ya fazla miktarda karbonmonoksit verildi. Hasta yoğun bakıma kaldırıldı. Hastane yönetimi sorumlular hakkında soruşturma başlattı. Hastanede daha öncede ameliyat sırasında tavanlar düşmüş, bazı birimler sular altında kalmıştı.

Aşırı miktarda karbonmonoksit verildi

Muğla’da 120 milyon liraya mal olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde büyük bir skandal yaşandı. Hastanede difüzyon testi sırasında 69 yaşındaki Mehmet Nuri Sipero’ya isimli hastaya aşırı miktarda karbonmonoksit verildi. fazla miktarda karbonmonoksit tedavi sırasında bayıldı. Mehmet Nuri Sipero hemen yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi tamamlanan Mehmet Nuri Sipero taburcu edildi.

Soruşturma başlatıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan skandalın ardından hastane yönetimi soruşturma başlattı. Karbonmoksit zehirlenmesine sebebiyet veren personelin savunması alındı. Hastane yönetimi soruşturmayı hafta sonu tamamlayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.