Hastanenin yer teslimi yapıldı

Hastanenin yer teslimi yapıldı
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Menteşe Devlet Hastanesinin yeniden hizmete girmesine yönelik tadilat ihalesinin gerçekleştiğini ve yer tesliminin yapıldığını belirterek  “ Menteşeli vatandaşlarımıza hayırlı olsun”...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Menteşe Devlet Hastanesinin yeniden hizmete girmesine yönelik tadilat ihalesinin gerçekleştiğini ve yer tesliminin yapıldığını belirterek  “ Menteşeli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İl Başkanı Kadem Mete açıklamasında şunlara yer verdi.

Bilindiği üzere daha önce Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet veren ve hastanenin yeni hizmet binasına taşınması üzerine atıl durumda kalan bina, şimdi Menteşe Devlet Hastanesi olarak hizmet verecek.

Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir ve İl Sağlık Müdürümüz İskender Gencer’le beraber müjdesini verdiğimiz hastanenin, tadilat ihalesi gerçekleşti. 20 Aralık 2018 tarihinde sözleşmesi imzalanan 100 Yataklı Menteşe Devlet Hastanesinin teslimi, ihaleyi alan firmaya yapıldı. Söz konusu firma çalışmaya başladı. Dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’in de bulunduğu basın açıklamasında hastane binasının tadilat sonrası hizmete gireceğinin müjdesi verilmişti.  Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete şunları ifade etti.

“Ak Parti döneminde sağlık alanında çok ciddi yatırımlar gerçekleşti. Ak Parti “Önce insan “ anlayışından asla taviz vermedi.  Bu kapsamda ilimizde yeni hastane binamız da hizmete girdi. Hep ifade ettiğimiz gibi, Muğlalı vatandaşlarımız başka illere gitmesin istedik.   Her vatandaşımız tedavisini burada, kendi ilimizde  olsun  dedik.   Bu sebeple yeni eğitim ve araştırma hastanemiz daha donanımlı bir halde vatandaşımızın hizmetine sunduk.

Yeni hastane binamızın hizmete girmesi ile atıl durumda olan hastane binamızın yeniden değerlendirilmesini istedik. Gerek vatandaşlarımızdan gerekse de esnafımızdan bu anlamda ciddi talepler aldık. Milletvekillerimiz Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir’le beraber bakanlık düzeyinde gerçekleştirdiğimiz görüşmelerle Menteşe Devlet Hastanesi için gerekli onayı aldık.

Şimdi il sağlık müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ihale ile  100 yataklı Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servis, 1 ve 2. Kat Servisler Yenileme İşi  808.542,86 TL bedel üzerinden sözleşme yapılmış ve işe başlanılmak üzere 03 Ocak 2019 tarihinde yer teslimi işlemi gerçekleşmiştir.  Vakit kaybetmeden  çalışmalara  başlanmıştır. Menteşe ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.