HAYALHANE 2 OYUNCULARINDAN DOĞAÇLAMA TİYATRO

HAYALHANE 2 OYUNCULARINDAN DOĞAÇLAMA TİYATRO
Muğla'nın Menteşe ilçesinde Sınırsızlık Meydanı’nda Hayalhane 2 Tiyatro Grubu oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde doğaçlama sokak tiyatrosu sahneledi. Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği Başkanı ve Hayalhane...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Sınırsızlık Meydanı’nda Hayalhane 2 Tiyatro Grubu oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde doğaçlama sokak tiyatrosu sahneledi. Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği Başkanı ve Hayalhane 2 Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Topbaş , “Dünya Tiyatro Günü’nde hasretimizi sonlandıralım ve seyircimizi uzun zaman sonra yeniden tiyatroyla buluşturalım diye Muğla Sınırsızlık Meydanı’nda küçük bir doğaçlama tiyatro gösterisi yapmayı düşündük” dedi.

Beritan Yücel

Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği’nin organize ettiği 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Hayalhane 2 Tiyatro Grubu oyuncuları Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda doğaçlama sokak tiyatrosu sahneledi.

“BİZLER SAHNEYİ TİYATROYU ÇOK ÖZLEDİK”

Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği Başkanı ve Hayalhane 2 Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Topbaş, salgın nedeniyle uzak kaldıkları tiyatro gösterilerine biran önce dönmek istediklerini dile getirdi. Topbaş, “Muğla Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Derneği olarak bugün burada günümüzü kutlamak adına toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle tüm tiyatro severlerin tiyatro sanatçılarının Muğla’da tiyatroya gönül vermiş bütün amatör tiyatro sanatçılarının Dünya Tiyatro Günü’nü kutluyorum. Bugün burada olmamızın sebebi geçen yıl mart ayından bu yana ne yazık ki tiyatrodan sevdamızdan sahneden uzak kaldık. Bu hasretlik biran önce bitsin en büyük temennimiz bu. Ama ne yazık ki dünyayı etkisine alan Covid-19 belası hala devam etmekte vaka sayılarımız artmakta. Bizler sahneyi, tiyatroyu çok özledik. Bu yüzden de bir nebze olsun bu hasretimize son verelim. Dünya Tiyatro Günü’nde bu hasretimizi sonlandıralım ve seyircimizi uzun zaman sonra yeniden tiyatroyla buluşturalım diye Muğla Sınırsızlık Meydanı’nda küçük bir doğaçlama tiyatro gösterisi yapalım dedik. Hem bizler sahneye olan özlemimizi giderelim hem de geçirmiş olduğumuz bu kötü günlerde seyircimize bir nebze olsun moral ve motivasyon olsun istedik” dedi.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.