Hayırsever vatandaştan ambulans bağışı

Hayırsever vatandaştan ambulans bağışı
Muğla Menteşe’de yaşayan 71 yaşındaki Nurgül İlter, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne değeri 255 Bin TL olan Hasta Nakil ambulansı bağışladı. Muğla...

Muğla Menteşe’de yaşayan 71 yaşındaki Nurgül İlter, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne değeri 255 Bin TL olan Hasta Nakil ambulansı bağışladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hasta nakil ambulansı bağışlayan Nurgül İlter’e ambulans bağışı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Sinem Karakaya 

Hayırsever vatandaştan ambulans bağışı

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan 71 yaşındaki Nurgül İlter, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne değeri 255 Bin TL olan Hasta Nakil ambulansı bağışladı. Vefat eden babasının son bir buçuk yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinden yararlanmasından çok memnun olan ve bu hizmetin daha fazla kişiye ulaşmasını isteyen Nurgül İlter Büyükşehir’e ambulans bağışında bulundu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hasta nakil ambulansı bağışlayan Nurgül İlter’e ambulans bağışı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediye binası önünde gerçekleşen teslim töreninde Büyükşehir’in sağlık hizmetlerinden memnuniyeti dile getiren ve bu hizmetten daha fazla kişinin yararlanmasını istediklerini belirten Nurgül İlter’in yeğeni Özlem Kurucan, 97 yaşında kaybettikleri dedesinin son bir buçuk yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetleri ile hep yanlarında olduğunu, halalarının da bu hizmetin daha fazla kişinin yararlanması için ambulans bağışında bulunduğunu söyledi.

GÜRÜN: “BÜYÜK AİLEYE BÜYÜK BİR KATKI”

Muğla’nın 13 ilçesi, 569 mahallesinde yaşayan vatandaşlarla hep birlikte büyük bir aile olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir’in sağlık hizmetlerinden memnun bir hemşehrilerinin ambulans bağışı ile bu büyük aileye büyük bir katkı verdiğini belirtti ve Nurgül İlter’e teşekkür etti.

Büyükşehir ailesi olarak birçok hizmetimizle vatandaşlarımızın yanındayız diyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün; “2014 yılında başlattığımız sağlık hizmetlerimizle bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olduk. Doktorlarımız tarafından verilen tedavilerin evde uygulanması, pansumanların yapılması, tansiyon ve şekerlerinin ölçülmesi ve hastalarımızın hastaneye ya da evlerine nakillerinde Büyükşehir sağlık ekiplerimiz olarak hemşerilerimizin hep yanındayız. Bu hizmetimizden memnun olan ve yakınını kaybettikten sonra da bu hizmetimizden daha fazla kişinin yararlanabilmesini isteyen hemşerimiz Nurgül İlter Büyükşehir ailemize değeri 255 bin TL olan hasta nakil ambulansı bağışladı. Gönlü ve yüreği güzel hayırsever hemşerimiz Nurgül İlter’e bu anlamlı bağışı için Muğla’mız adına çok teşekkür ediyorum. 12’ye çıkan hasta nakil ambulansımızla daha fazla vatandaşımıza ulaşarak yanlarında olacağız. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğla’mızda birlikte aileyiz birlikte Muğla’yız” dedi.

HASTA NAKİLDE 33 BİN 744 SAYISINA ULAŞILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında 13 ilçede başlattığı sağlık hizmetlerinde evde bakımla 12 bin 493, hasta nakil hizmeti ile de 33 bin 744 vatandaşa ulaştı. Evde bakım hizmetinde 155 bin 114 tıbbi bakım, 50 bin 854 genel bakım, hasta nakil hizmetinde de 33 bin 744 hasta nakil sayısına ulaşıldı.  Muğla Büyükşehir Belediyesi Hasta nakil hizmeti ambulans sayısı ise Nurgül İlter’in ambulans bağışı ile 12’ye çıktı.

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.