Hayırseverden anlamlı bağış

Hayırseverden anlamlı bağış
Muğla Menteşe’de yaşayan 67 yaşındaki Akile Dural adlı hayırsever vatandaş,  Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 2 adet tekerlekli sandalye bağışladı.Neval...

Muğla Menteşe’de yaşayan 67 yaşındaki Akile Dural adlı hayırsever vatandaş,  Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 2 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

Neval Çolak

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan, 67 yaşındaki Akile Dural adlı hayırsever, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Büyükşehir binasının önünde gerçekleşen teslim töreninde yaşadığı mutluluktan gözyaşı döken hayırsever Dural, ilerleyen zamanlarda bağışlarına devam edeceğini belirtti.

Şu ana kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine 30 adet tekerlekli sandalye bağışının yapıldığını ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Akile Hanım iki adet tekerlekli sandalyeyi belediyemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine bağışladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu dayanışma duygusu fevkalade önemli. Bağışlanan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Burada önemli olan tekerlekli sandalye ve onun mali tutarı değil, önemli olan nokta hemşerilik ve insani duygularla ihtiyacı olanlarla bir nebze olsun, ‘ben de katkıda bulunmak istiyorum’ düşüncesi ile bağış yapmak. Gururla söylüyorum ki Muğlalı sessiz, sedasız, başka amaç gütmeden yardımlarını, bağışlarını yapıyor. Muğla’da bağış yapma, ihtiyaç sahiplerine bir adım gideyim duygusu çok yüksek. Lütfen, bunu kaybetmeyelim” dedi.

Bu haber toplam 744 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.